Licentieovereenkomst

Geachte klant,

In 2010 introduceerde Philips een patent licentieprogramma voor LED-gebaseerde armaturen en retrofitbollen die in algemene verlichting, architecturale en theatermarkten worden gebruikt.

Om bedrijven te assisteren die actief zijn in LED-gebaseerde armaturen in een snel groeiende markt van LED verlichting, besloot Philips via het eerdergenoemde licentieprogramma aan deze bedrijven de mogelijkheid te bieden toegang te krijgen tot hun gepatenteerde technologieën voor LED.

Electro Cirkel B.V. aarzelde niet om een licentiehouder van dit programma te worden en heeft dientengevolge in verband met het merk Calex ® een licentieovereenkomst met Philips met betrekking tot octrooien beschikbaar onder de Philips LED-lampen en lampen Retrofit.

Als eigenaar van de merknaam Calex ® en als leverancier van de Power LED lampen met deze merknaam, zijn wij op deze manier in staat u als onze klant bescherming te bieden tegen eventuele problemen die zouden kunnen ontstaan met betrekking tot octrooien die toebehoren aan Philips.

Met vriendelijk groet,

ELECTRO CIRKEL B.V.

P.R. van Soelen,
Algemeen directeur