Electro Cirkel

Uniek assortiment

Lampen in werkelijk alle soorten en maten: ze vormen het hart van ons assortiment. Met als trots vlaggeschip ons eigen merk Calex. Nergens anders vindt u zo’n uitgebreid scala verlichtingsproducten. Ook voor aanverwante elektrotechnische apparatuur bent u bij Electro Cirkel aan het juiste adres. Van batterijen tot meetinstrumenten. Van zekeringen tot kabels. Van huishoudelijke apparaten tot telefonie. En vrijwel allemaal uit voorraad leverbaar dus razendsnel geleverd!

Innovatie zit in onze genen

Electro Cirkel loopt voorop in de toepassing van nieuwe technologieën. Kijk bijvoorbeeld naar ons programma LED-verlichtingen en onze spaarhalogeenlijn. We hadden primeurs met compact-spaarlampen in warme tinten, LED-lampen in retro-design en lichtbronnen waarin een filament is te zien. Voortdurend komen er nieuwe modellen bij. Want wij staan open voor wensen en ideeën van klanten en vertalen deze naar nieuwe, aansprekende producten. Innovatie zit in onze genen.

Slagvaardig en flexibel

Electro Cirkel werkt nauw samen met diverse fabrikanten in China. Daardoor zijn we in staat om snel te anticiperen op nieuwe trends en behoeften. Een speciale voet, een aparte kleurtint? Wat we bedenken, kunnen we in no time maken. En wat onze klanten wensen, kunnen we realiseren – in elk gewenst volume. Bij Electro Cirkel mag u rekenen op flexibiliteit en slagvaardigheid!

Informatie en offerte

Heeft u vragen of wilt u een van onze catalogi ontvangen? Neem dan contact op met ons verkoopteam. Onze medewerkers staan u met raad en daad bij.
Wilt u meteen een offerte aanvragen, vul dan het formulier op de offertepagina in. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte.

Ga naar de website van Electro Cirkel.

 

Bedrijfsfilm

Contact

Certificaten

Certificaten

Calex

Calex is het eigen merk verlichtingsproducten van Electro Cirkel. Het is de trots van ons bedrijf! De laatste jaren is het assortiment flink uitgebreid met innovatieve, trendsettende spaarlampen en LED-verlichting.