Nieuws

Calex door weer en wind

Afgelopen zondag was het zover! Het gezelligste fiets/loopevenement van het jaar; de Leontien Ladies Ride & Run! Ondanks de harde wind en de koude temperatuur stapten duizenden dames op de fiets om er samen een top dag van te maken. Voor de fanatiekelingen onder ons, die de fiets liever links lieten liggen, waren er ook verschillende hardloop routes die net zo leuk en gezellig waren als de verschillende fietstochten.

Ook Calex was dit jaar weer aanwezig bij de Leontien Ladies Run & Ride! In de stand van Calex stond ook nog een opvallend object, een zuil gevuld met lampen in alle soorten en maten. Deelnemers en toeschouwers konden het aantal lampenraden en maakten daarbij kans op kaartjes voor de vt wonen & design beurs in oktober.

 

Calex nieuwe sponsor wielerploeg Roompot

Calex is de nieuwe sponsor van de wielerploeg Roompot – Nederlandse Loterij. Als Rotterdams bedrijf zijn wij trots om sponsor te zijn van deze 100 procent Nederlandse ploeg.

De Roompot – Nederlandse Loterij is in 2013 opgericht door een groep ervaren professionals uit de wielersport. De ploeg heeft een sterke eigen identiteit, een no-nonsense karakter en een sportief twee sporen beleid. Ze willen jonge talenten een kans geven om zich te ontwikkelen als beroepsrenner en scoren ook met de meer ervaren renners uit eigen land. Calex maakt als sponsor echt deel uit van het team en dat voelt goed.

De ploeg was dit jaar voor het eerst actief in Australië waar ze in januari de Cadel Evans Great Ocean Road Race reden. Ook presenteerde het vernieuwde team zich aan een overvol Ahoy tijdens de Wooning Zesdaagse in Rotterdam. Op het nieuwe shirt en langs de baan was Calex aanwezig.61

 

Calex verlicht de Zesdaagse in Ahoy met 8.000 lampjes

Calex Zesdaagse

Van 5 tot en met 10 januari stond Ahoy in het teken van de Zesdaagse. Calex verlichtte de finaleavond van dit grote sportevenement met 8.000 lampjes.

Duizenden fans waren 6 dagen lang getuige van een felle wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Calex was dit jaar de trotse sponsor van het koppel Melvin van Zijl en Nick Stöpler. Het duo werd vorig jaar in Apeldoorn Nederlands kampioen op de koppelkoers.

Tijdens de laatste avond van de Zesdaagse werden meer dan 8.000 Calex lampjes uitgedeeld. Voor de finale werd het licht gedimd en deed het publiek de lampjes aan. De duizenden schijnende lichtjes zorgden voor een bijzondere sfeer in Ahoy.

 

Calex doneert aan Terre des Hommes

terre-des-homes-calex

Bij Calex vinden we dat ieder kind ook echt ‘kind’ moet kunnen zijn. Helaas is dat niet overal ter wereld het geval. Daarom schenken wij vanaf 1 december 2016 maandelijks een donatie aan Terre des Hommes.

Wereldwijd worden miljoenen kinderen uitgebuit en gezien als goedkope arbeiders. Zij werken onder gevaarlijke en ongezonde omstandigheden en gaan niet naar school. Terre des Hommes komt al 50 jaar op voor deze kinderen.

De hulporganisatie heeft programma’s in Afrika, Azië, Europa en Nederland. Zij halen zo veel mogelijk slachtoffertjes uit uitbuitingssituaties, vangen ze op, sturen ze naar school en helpen de ouders bij het vergroten van hun inkomen. Om te zorgen voor een lichtpuntje in het leven van deze kinderen steunt Calex voortaan de inspanningen van Terre des Hommes.

 

Calex maakt vrouwen blij met lampen tijdens Leontien Ladies Ride

leontien-ladies-ride-rotterdam

Zondag 11 september was Rotterdam het toneel van de Leontien Ladies Ride. Tijdens deze gezellige en sportieve dag verblijde Calex 2.000 vrouwen met een sfeervolle Pearl LED lamp.

Het evenement was een groot feest. Nadat Leontien van Moorsel de startstraat officieel had geopend stapten de dames op de fiets voor een prachtige tocht door het mooie en zonnige Rotterdam.

In de stand van Calex konden de fietsers zich laten inspireren door sfeervolle verlichting. Meer dan 2.000 vrouwen kregen de mooie Pearl LED lamp mee naar huis. Deze lamp zorgt voor een warm en gezellig licht in de woonkamer, boven de eettafel of op een andere plek.

Contact

Certificaten

Certificaten

Calex

Calex is het eigen merk verlichtingsproducten van Electro Cirkel. Het is de trots van ons bedrijf! De laatste jaren is het assortiment flink uitgebreid met innovatieve, trendsettende spaarlampen en LED-verlichting.