Goede doelen

Renovatie Franciscan SotSH kindertehuis | deel 2

Weeskinderen in de eetzaal

 

 

Na de verbouwing van de wasruimte begin 2015, viel de rest van het Franciscan Sisters of the Sacred Hearts kindertehuis uit de toon. Iets wat niet strookt met de Rotterdamse wortels van Electro Cirkel.  “Wat je begint, moet je afmaken.” is het credo, en om die reden heeft het complete tehuis een make-over ondergaan. De kapel, de kamers boven, de keuken, het verblijf van de nonnen, de kamers beneden en de gang: alles werd opgefrist om een huiselijke sfeer te kunnen creëren. In deze schone en veilige omgeving kunnen de nonnen zich volledig richten op de weeskinderen.

 

Wilt u meer lezen over deze stichting? Surf dan naar: https://www.facebook.com/franciscanchildrenshome

 

Vrienden van het Sophia

Vrienden van het Sophia

Wellicht heeft u wel eens gehoord van de stichting Vrienden van het Sophia. De Stichting Vrienden van het Sophia doet er alles aan om het verblijf van patiëntjes en hun gezin in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken, zoals zorgen voor een aantrekkelijke aankleding van het ziekenhuis, speelgoed en ontspanningsmogelijkheden. In het Sophia draait alles om de patiëntjes. Hoge kwaliteit en veiligheid van zorgverlening staat daarbij altijd centraal. Samen met de donateurs geven ze projecten die zorg op een hoger niveau kunnen helpen graag een steuntje in de rug.

Verder zet de Stichting zich in voor financiering van wetenschappelijk onderzoek, om oorzaken van ziekten te ontdekken en behandelmethoden te verbeteren en draagt de Stichting bij aan projecten om vernieuwingen mogelijk te maken, waardoor het Sophia als kinderziekenhuis binnen Europa voorop blijft lopen. Electro Cirkel B.V. is een vaste ‘bedrijfsvriend’ geworden om het fantastische werk van deze stichting te steunen.

Kijk voor meer informatie over deze stichting op http://vriendensophia.nl

 

TriviumLindenhof – Jeugdhulp & Opvoedhulp

TRIVIUM LINDENHOF

Ieder kind verdient normaal op te groeien. TriviumLindenhof is er voor alle kinderen (0-18 jaar) en hun gezinnen, die problemen ervaren bij het opgroeien of opvoeden. Ze zorgen met een gemotiveerd team van betrokken medewerkers voor de best mogelijke oplossingen die zij als jeugdhulp/opvoedhulp kunnen bieden.

TriviumLindenhof leert iedereen op eigen kracht om te gaan met moeilijke situaties in het dagelijks leven. Dit doen zij vanuit ruim 50 locaties, verspreid over de regio’s Rijnmond en Zuid-Holland Zuid, met circa 600 medewerkers: van (ortho)pedagogisch medewerkers, ambulant hulpverleners tot gedragswetenschappers. Jaarlijks bieden ze op die manier hulp aan meer dan 2.500 kinderen, jongeren en ouders. Electro Cirkel is toegetreden “Vrienden van TriviumLindenhof”om deze stichting te steunen.

Wilt u meer lezen over deze stichting? Surf dan naar: http://www.triviumlindenhof.nl

 

Renovatie Franciscan Sisters of the Sacred Hearts kindertehuis

Het kindertehuis op de Filipijnen (Franciscan Sisters of the Sacred Hearts Children’s Home) is nog steeds een reddingsboei voor vele kinderen. Om hen alle zorg te kunnen bieden die ze nodig hebben, moet het huis verbouwd worden. Electro Cirkel heeft de verbouwing van de wasruimte mogelijk gemaakt. De nieuwe wasruimte heeft meerdere wasbakken voor de persoonlijke verzorging en een nieuwe wasmachine om het wassen sneller en eenvoudiger te maken voor de nonnen. 2015 begint in de Filipijnen in ieder geval met een frisse start.

 

Wilt u meer lezen over deze stichting? Surf dan naar: https://www.facebook.com/franciscanchildrenshome

 

Verbouwing Leontienhuis

Het Leontienhuis, een inloophuis voor mensen met een eetstoornis, gaat in juli open. Jarenlang heeft Leontien Zijlaard-van Moorsel thuis vanaf de ‘keukentafel’ mensen geholpen. Haar grote droom was een inloophuis voor jonge mensen met een eetstoornis. Deze droom is nu werkelijkheid geworden en krijgt na de grootscheepse verbouwing nog meer glans.

Het doel is jonge mensen én hun naasten te helpen in hun strijd tegen een eetstoornis. Het motto: ‘Samen strijden tegen eetstoornissen, op weg naar een gezonde toekomst!’. De gemeente Zuidplas heeft geholpen bij de zoektocht naar een perfecte locatie voor het Leontienhuis. Die is gevonden in de monumentale boerderij ‘Nooit-gedacht’ aan de Zuidplasweg 13 in Zevenhuizen. Deze complete vervallen boerderij moest echter volledig gerenoveerd worden. Met steun van onder andere Electro Cirkel is de verbouwing inmiddels in volle gang.

Ga voor meer informatie naar www.leontienhuis.nl

Contact

Certificaten

Certificaten

Calex

Calex is het eigen merk verlichtingsproducten van Electro Cirkel. Het is de trots van ons bedrijf! De laatste jaren is het assortiment flink uitgebreid met innovatieve, trendsettende spaarlampen en LED-verlichting.